Dr. Hegedüs Tibor
nőgyógyász főorvos

 

1969-ben a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen szereztem általános orvosi diplomát, majd 1974-ben szakvizsgát tettem szülészet-nőgyógyászatból. Klinikai onkológiából 1982-ben szereztem szakorvosi képesítést. A Pécsi Orvostudományi Egyetemen 1991-ben laparoszkópiás tanfolyamot végeztem, 1998-ban ultrahang jártasságból vizsgáztam.

Tíz éven át, 1970 és 1980 között a Csornai Városi Kórház szülészeti osztályán dolgoztam. 1980. január elsejétől a Központi Állami Kórház szülészet-nőgyógyászati osztályán adjunktusként tevékenykedtem, 1990-től ez a Semmelweis Egyetem Kútvölgyi Klinikai Tömb nőgyógyászati osztálya, ahol ma is dolgozom externistaként. A Kútvölgyi kórház szülészete 3 esztendeje Maternity Magánklinikává alakult.

Tagja vagyok a Magyar Orvosi Kamarának, a Magyar Szülészet-Nőgyógyászat Ultrahang Társaságnak, a Magyar Nőgyógyászati Társaságnak, a Magyar Onkológiai Társaságnak, a Magyar Menopausa Társaságnak, a Magyar Prevenciós Társaságnak és a Magyar Nőgyógyászati Endokrinológiai Társaságnak.

Jelenleg a műtéteket és a szüléseket a Maternity Magánklinikán végzem.

 

Az alábbi területeken nyújtok segítséget:
– Fogamzás előtti egészségügyi tanácsadás,
– Nőgyógyászati onkológiai diagnosztika és gondozás,
– Menopauza-gondozás.

Dr. Hegedüs Tibor

Dr. Hegedüs Tibor

nőgyógyász főorvos