Üdvözöljük a Corvin Medical Orvosi Központban. Intézményünk Budapest belvárosában, a megújult, korszerűen átalakított Corvin-negyedben áll.  A klasszikus, patinás városrészben minden egy helyen megtalálható, így ideális helyszín intézményünknek, mely mindenki számára jól megközelíthető mind tömegközlekedéssel, mind személyautóval.

Egy orvosi vizsgálat vagy beavatkozás senkinek az életében nem kellemes esemény. Mint felelősségteljes intézmény, megpróbáljuk ezt a látogatást Önöknek – amennyire lehet – kellemessé tenni.

Alapvető célunk és egyben szívügyünk pácienseink első osztályú egészségügyi ellátása és gondozása. Színvonalas szolgáltatásainkkal szeretnénk elősegíteni a diagnózis pontos és gyors felállítását, betegeink mielőbbi hatékony és kíméletes gyógyulását, és ezzel is hozzájárulni egészségük és jó közérzetük helyreállításához és hosszú távú megőrzéséhez. Magasan képzett, motivált orvosaink szakterületük kiváló képviselői, akik több éves szakmai és kutatói tapasztalattal, modern, célirányos diagnosztikai eszközökkel és vizsgálati eljárásokkal állnak pácienseink rendelkezésére. Az állapotfelmérés, illetve kezelés során maximálisan a páciensre, a külső mögött meghúzódó emberre koncentrálnak, őket teljességükben, az egész embert vizsgálva állítják fel a diagnózist. Betegeink „sorsát” végigkísérik a diagnózis felállításától a teljes gyógyulásig, de a későbbiekben is készséggel szolgálnak tanácsadással. További vizsgálatok vagy egyéb beavatkozás szükségessége esetén a legrövidebb időn belül továbbküldik pácienseiket a legmegfelelőbb szakintézménybe.

Központunkban kellemes, meghitt, barátságosan berendezett környezetben megnyugtató, fesztelen hangulatban biztonságban érezhetik magukat. Professzionális, elkötelezett orvosaink mellett jól felkészült, magas szaktudású, segítőkész, figyelmes személyzet gondoskodik pácienseink problémáinak megértő, diszkrét kezeléséről, személyre szabott kívánságaik teljesítéséről.

Hogy magas színvonalú szolgáltatásaink a lakosság széles rétegei számára elérhetők legyenek, árainkat ennek megfelelően alakítottuk ki. Mivel az egészség a legfontosabb kincsünk, a Corvin Medical Ajándékutalvány kibocsátásával lehetőséget biztosítunk, hogy egészséget ajándékozzanak szeretteiknek, családtagjaiknak, barátaiknak.

Győződjenek meg szolgáltatásaink magas minőségéről és személyzetünk professzionalizmusáról, élvezzék személyesen is „vendégszeretetünket”! Honlapunkon a különböző menüpontok alatt tájékozódhatnak a központunkban kezelt betegségekről, orvosaink pályafutásáról, kiemelt szakterületükről!

A Kapcsolat menüpont alatt gyorsan, soron kívül bejelentkezhetnek, problémáikat, tüneteiket írásban is megadhatják. Munkatársaink segítenek az Önöknek legmegfelelőbb, legközelebbi időpont kiválasztásában, egyeztetésében.