Mi is a Joalis mérés?

A módozat amivel dolgozom Dr Josef Jonáš féle irányított és ellenőrzött méregtelenítési módszer, tipikus képviselője az emberi szervezet egésztestes (holisztikus) módon történő megközelítésének. A módszer szerinti irányított és ellenőrzött méregtelenítés, a testi és lelki nehézségeket okozó toxinok eltávolításával foglalkozik.

Az állapotfelmérés során a bioelektromos elven működő Salvia mérőműszerünkkel és hozzá tartozó toxinpreparátumok segítségével mérjük az egyes szervek, szervrendszerek toxin terhelését (élő és élettelen toxinok). A kapott eredmény alapján következtethetünk a szervezet egészségi állapotára.

A szervezet egy tökéletes gépezetként működik. Egyetlen szerv elégtelen működése a reakciók egész láncolatát képes kiváltani. Ebben a belsőleg összefüggő egységben lehetetlen csupán a hibás részeket elszigetelten kijavítani és közben közömbösen kezelni a többi kapcsolatokat. Ráadásul nem mindig abban a pontban található a betegség tényleges oka, mely a páciensnek vagy kliensnek fájdalmat okoz, illetve amelyben a nehézségei jelentkeznek. Az egészségi panasz tényleges okát, azaz a toxint és/vagy fertőzési gócot fel kell tárni és megfelelő méregtelenítési lépésekkel a szervezetből el kell távolítani. Egyes toxinokat, valamint fertőzési gócokat nem lehet standard vizsgálatokkal megállapítani.

 


Ebben segít a Salvia mérőműszer, amely nem más, mint egy elektro-akupunktúrás diagnosztikára szolgáló berendezés (Voll-féle műszer – 1954 – Dr. Reinhold Voll német orvos) módosított változata, mely módosítást Dr. Schimmel német orvos végezte el.

Ez a műszer képes a test egy pontjából - tenyerünk közepén található szívburok meridián 8-as pont – az EAMset számítógépes szoftver által feltett információkérdés alapján megállapítani, hogy az adott emberi szervezetben jelen vannak, vagy sem toxinok. Ezen túlmenően természetesen még számos más információ is megtudható ily módon, mint például az egyes szervek működésének minősége. Ezen felül kimérhetők az egyénnek megfelelő élelmiszerek és ételek, egyéb más homeopátiás készítmények, vagy éppen kozmetikai termékek, stb. alkalmassága.

A Corvin Medical állapotfelméréseit Bereczki Ágnes végzi.

Szakorvos

Rendelés időpont

Kedd: 14.00 - 18.00
Péntek: 14.00 - 18.00

Árak

Vizsgálat Ár
1 104 pontos allergia 15 000Ft
2 107 pontos Candida teszt 20 000Ft
3 Állapotfelmérés 70 féle ételallergiával 25 000Ft
4 Állapotfelmérés 20 000Ft
5 Góckutatás 20 000Ft
6 Ételallergia 10 000Ft
7 Hajgyógyászat 20 000Ft
8 Nőgyógyászati góckutatás 20 000Ft
9 Reumatológiai és ízületi góckutatás 20 000Ft