A belgyógyászat legfontosabb ága, mely a szív- és érrendszeri betegségekkel foglalkozik. Ez a betegségcsoport hazánkban is jelentős mértékben érinti a lakosságot: már a fiatalabbak vagy középkorúak körében is gyakori, és a halálozási statisztikában is előkelő helyet foglal el.

Ebben sajnos az is közrejátszik, hogy gyakran későn kerül a beteg orvoshoz, elhanyagolja a panaszokat. Egészségügyi központunkban kiemelt szerepet tölt be a kardiológia, nemcsak a már kialakult betegségek hatékony kezelésére törekszünk, hanem maximális segítséget nyújtunk pácienseinknek a megelőzésben, az életmódváltásban, stresszkezelésben és táplálkozási tanácsokkal is ellátjuk őket.Várjuk mindazok jelentkezését, akik kardiális szűrővizsgálat keretében szeretnék megismerni saját egészségi állapotukat, akik olyan rizikófaktorokkal rendelkeznek, mint pl. a magas vérnyomás, túlsúly, hajszolt életmód vagy akár genetikai adottságok

Szívritmuszavar

Miért veszélyes?

Íme néhány ok:

  • Trombózishoz és emboliához vezet.
  • Szívizom elhaláshoz vezet
  • Magas vérnyomáshoz vezet
  • A megnövekedett vérnyomás terheli a szívedet,az erek falának a károsodásához vezet és súlyos szövődményekhez okoz, mint a szívinfarktus,szélütés(stroke),szívelégtelenség, érszűkület.

 

Ha nincs semmilyen „szíves” tünete, de a családban előfordult már infarktus és gyakoriak az érrendszeri betegségek, akkor ne dilemmázzon tovább, mindenképp vizsgáltassa ki magát szakorvossal. Ha az autója hibásodik meg, szereti szakemberre bízni, hiszen, az ő munkájától függhet akár az élete is. Ne bánjon máshogy a szívével sem.

 

 


Kardiológiai szakorvos: Dr. Bőhm Tamás.

Kardiológiai szakorvos: Dr. Janecskó Mária

Szakorvos

Rendelés időpontja

Kedd: 15.00 - 18.00
Szerda: 16.00 - 18.00
Csütörtök: 13.30 - 18.00

Árak

Vizsgálat Ár
1 Első kardiológiai szakorvosi vizsgálat+anamnézis fizikális vizsgálat vérnyomás nyugalmi EKG 23 000 Ft
2 Nyugalmi EKG kiértékeléssel 8 000 Ft
3 Szívultrahang vizsgálat 15 000 Ft
4 Terheléses EKG 22 000 Ft
5 Kardiológiai szakorvosi vizsgálat+szív ultrahang 32 000 Ft
6 Kardiológiai szakorvosi vizsgálat+terheléses EKG+szív ultrahang 49 900 Ft
7 Kardiológiai kontroll vizsgálat 15 000 Ft