A Corvin Medical orvosi központ vérvételi központként is működik: igényes, nyugodt környezetben, barátságos személyzettel – orvosi beutaló nélkül, de előzetes időpont-egyeztetés után – gyorsan, kényelmesen és megbízhatóan juthatnak pácienseink laboreredményekhez.

Napjainkban – amikor számos új betegség jelenik meg – különösen fontos a diagnózis helyes felállítása érdekében a különböző társszakmai részlegek együttműködése, beleértve a laboratóriumot is.


Amit a vérből ki lehet mutatni, az központunkban elvégeztethető! A Corvin Medical a vizsgálatra adott mintákat csúcstechnikával felszerelt Centrum-Lab laboratóriumban elemzi. A leleteket a legtöbb esetben 24 órán belül megkapja a beteg. Ne feledjük, csak egy szúrás - de életet menthet. Ha a laboreredmények bármilyen kóros elváltozást mutatnak, azt a klinikán jelzik és a megfelelő szakemberhez irányítják a pácienst.


  • 40 év alatt ha teljesen panaszmentesek vagyunk akkor elegendő 5 évenként
  • 40-50 év közöttieknek évente egyszer ajánlott
  • 50 felettiek esetében pedig félévente indokolt elvégeztetni

Amennyiben ha valamilyen krónikus betegségben szenvedünk akkor ne nézzük a korunkat hanem mindenképpen évente egyszer végeztessük el. Különösen indokolt a rendszeres, tehát az évenkénti vérvétel azok esetében, akik családjában előfordult stroke, szív- és érrendszeri betegség, valamilyen rákos megbetegedés, magas vérnyomás, cukorbetegség, erős dohányosok vagy alkoholfogyasztók, túlsúlyosak voltak.

Egy kis tűszúrással nagyon sok hasznos információt megtudhatunk a szervezetünkben zajló folyamatokról, illetve az állapotról. Az így kapott információ nagyon fontos lehet a bennünk lappangó betegségek felfedezésében. Ne hanyagolja el!

Ne felejtsük el egy korábban felismert betegséget könnyebben és gyorsabban lehet kezelni. Csak néhány perc az életéből!

Csomag tartalma: teljes átfogó nagy labor általános vizelet vizsgálat + TSH(pajzsmirigy meghatározás)+CEA (emésztőszervi tumorok)+CRP (gyulladásos betegségek mutatója)+CK (izomban található enzim aktivitása akkor emelkedik meg, ha a vázizomzat vagy a szívizomzat sérül. A kórelőzmény ismeretében és más mérésekkel kiegészítve a mérés a szívinfarktus diagnosztikájának eszköze.)+LDH (mérésével megbecsülhetjük olyan szövetpusztulással járó betegségek mértékét és lefolyását, mint a szívinfarktus, májgyulladás, tumornövekedés, izomsérülés vagy a hemolízis.)+ D vitamin (Total 25-OH D-vitamin a szervezet számos funkciójához fontos (kalcium-és csontanyagcsere fenntartása, immunerősítő, daganatmegelőző stb.), ezért minden ember számára ajánlatos szintjének negyedévenkénti ellenőrzése)+PSA (prosztata daganat)vagy+ CA125 (petefészekrák, méhnyakrák, méhdaganat, májrák)

A szűrés péntekenként van , telefonos bejelentkezés szükséges!


Intézményünkben a szűrés kellemes környezetben tapasztalt asszisztens segítségével történik. Időpont 24-48 órán belül A laboreredményeket email-en küldjük, (ha kívánja) így megkímélve önt a felesleges utazástól.


contact

Bejelentkezés telefonon

H-P 09.00 - 17.00

Árak

Kialakítás alatt!